Sognecafe

Sognecafe afholdes i konfirmandstuen, Præstegårdsvej 12,

Fredag formiddage kl.9.30 til 11.30.

Alle er hjerteligt velkomne.

Pris 20 kr. inkl. kaffe og brød - Mobilepay 20 696

Program efterår 2023Foredraget er levende, underholdende og alle får en oplevelse af ny viden og indsigt i overvejelser, debat, skepsis og etik i forhold til svært udfordrede børn, ældre og deres familier.

Vel mødt til en hyggelig formiddag med en hjertesag al

 


  

29. september
 
 Solbjørg Holm Høj

  Emne: "Udvekslingsstudent i Sacramento, USA"

 Solbjørg vil fortælle om sine oplevelser som udvekslingsstudent i USA og om sine erfaringer.  både de posistive og de mindre sjove.


13. oktober
Hanne Hebsgaard, Koordinator ved Home Start

Emne: "Børn skal have den bedste start på livet"   

Det gælder også børn i Ikast-Brande kommune! I Home-Start matcher vi frivillige familievenner til familier, der i en periode har brug for støtte - og vi oplever, at det gør en forskel. Familierne får et tiltrængt pusterum og nye kræfter! Familievennerne lytter og giver opmærksomhed til børn og forældre, så de føler sig værdsat, og de følges med familen på et stykke af deres livsvej - også når det er op ad bakke. Familievennerne er tilknyttet en familie 2 timer om ugen i et halvt til et helt år!

 

 

 

27. oktober
 Leif Fabricius

  Emne: "Jysk lune og lune jyder"

De fleste voksne husker entertaineren Finn Nørbygaards monologer om "Karl Einar Booking", men de færreste ved at Leif Fabricius, revyskuespiller og tekstforfatter, har skrevet monologerne. Leif Fabricius kommer på en underholdende måde rundt i det vestjyske, han betragter tilværelsen fra vest til øst, og det bliver det ikke kedeligere af. 

 

 

 

10. november
Helmer Olsen, MAF 

Emne: "Mission aviation Fellowship, Verdens største humanitære flyselskab"

Mere end 1 millard mennesker i verden kan ikke få basal sundhedshjælp, gå i skole eller lære det kristne budskab at kende. De bor simpelthen så isoleret fra resten af verden, at det er umuligt for dem selv at opsøge den hjælp, de har brug for. I MAF arbejder vi på, at mennesker, uanset hvor de bor, kan blive mødt i deres livsnødvendige behov og mærke Guds kærligehd til dem. Det gør vi ved at flyve ud til de mest isolerede egne af verden. Det er ofte den eneste måde, hvorpå mennesker kan få hjælp i rette tid.

 

24. november
Jan Kjærgaard, Naturvejleder

Emne: "Naturen omkring Ejstrupholm og Gludsted"

Jan Kjærgaard har været ansat i Naturstyrelsen i mere end 30 år. I sin karriere har han undervist folk i alle aldre om naturen. I hans nuværende tilværelse som pensionist er det ikke slut med at lære fra sig. For os vil han fortælle om naturen her omkring og f.eks. koncentrere sig om Gludsted plantage, Harrild hede og andre skønne pletter
 

 

8. december
Juleafslutning

Emne: "Hygge, sang og musik"

Vi slutter sæsonen og ønsker hinanden en glædelig jul med julehygge og sang. Ved klaveret vil vores kirkemusiker Per-Arnt Fought bidrage til julestemningen.