Kirkerod

Kirkerod  i anlægget torsdag d. 18. maj 2023

Det var en kæmpe glæde igen at kunne samles i anlægget under det store telt, som spejderne på forhånd havde sat op. Teltet blev fyldt med ca. 70 børn, unge og ældre, som kom kl. 10.00 til rundstykker, kreative udfordringer samt udendørspil, der flittigt blev prøvet af.

Inden gudstjenesten blev der bagt snobrød, som under gudstjenesten blev brugt som nadverbrød.

Det var fantastisk at sidde i det fri og synge sammen samt lytte til Marlenes prædiken om søskendeforhold på godt og ondt, som mange kunne genkende fra hverdagen.

Under gudstjenesteforløbet blev alle udfordret i at samarbejde om at bygge en pyramide af kopper ved at trække og hive i snore samt kommunikere, for at det lykkes. Dette henviste til, at vi i hverdagen også har brug for at trække på andre og mærke kærligheden fra vores næste. Yderligere blev der skrevet på hjerter, som blev sat sammen til hjertekæder for at symbolisere, at der er et kærligt bånd imellem os alle. Vi er kristne brødre og søstre.

Alt i alt en rigtig skøn formiddag med hygge, snak, forkyndelse, leg og kreativitet.

Tak til alle der deltog samt gav en hånd med til at få arrangementet op at stå.

                                                                                                                    Anne Marie Markussen

Kirkerod i anlægget 26. maj 2022

Det var en kæmpe glæde igen at kunne samles i anlægget under det store telt, som spejderne på forhånd havde sat op. Teltet blev fyldt med både børn, unge og ældre, som kom  kl. 10 til rundstykker, kreative udfordringer samt udendørspil og flødebollemaskine, som juniorklubben stod med.
Det var fantastisk at sidde i det skønne solskins vejr og synge sammen og lytte til Marlenes prædiken om Thomas Tvivleren.
Under gudstjenesteforløbet blev der uddelt dåbsgave til 5 års jubilar samt banket søm i træplader, med hjælp fra spejderne samt viklet sytråd om sømmene, så et kors kom til syne.
Tak til alle der deltog samt gav en hånd med til at få arrangementet op at stå.
                                                                                                                                                                                                                                                      Anne Marie Markussen

Onsdag d. 23. marts 2022 i Ejstrup kirke

Kom Olaf fra filmen FROST forbi, han havde herlige aktiviteter med, og en bibelfortælling om den blinde Barthemæus, og lækre velkomst snaks. Efter at have skudt sne af ud over hele kirken, og afbrudt gdustjenesten med hans snak om fakta, gik han fornøjet videre ud i verden og ledt efter det sidste sne. Andre af os fik bind for øjnene og blev ledt rundt i kirken for at samle stykker af Olaf op. Kirkekoret bidrog til den gode stemning.

Vi er så glade for at Kirkerod er begyndt igen.

Håber vi ses til den næste

Billede fra Kirkerod i Gludsted kirke september 2019